Sådan inddrager du it-løsninger ved opførelse af badeværelse på første sal

Der er næsten ikke noget mere irriterende end at skulle vente på tur til at bruge badeværelset. Det skulle da lige være at bruge badeværelset, mens der er nogen, der venter på tur. Mange ældre huse i flere etager har kun et badeværelse i stueetagen, og det er derfor oplagt at opføre et nyt badeværelse på første sal. Vi giver dig her et par forslag til at inddrage it-løsninger i projektet, så du får et lækkert, moderne badeværelse.

Få den perfekte temperatur med en digital termostat

Vi har nok alle sammen prøvet at stå i en bruseniche, der er mildt sagt utilregnelig. Det er alt andet end en behagelig oplevelse konstant at skulle stå og justere på temperatur og tryk, mens man prøver at nyde sit bad. Med en digital termostat tilhører dette problem fortiden. Nu kan man nemlig så nemt som ingenting justere tryk og temperatur med en let berøring. Mange digitale termostater har desuden et display, der viser den aktuelle vandtemperatur. Så er man sikker på et perfekt tempereret bad hver gang.

Følg med i din yndlingsserie, mens du er i karbad

Det er enormt luksus at kunne lægge sig i badekarret og blive varmet helt igennem af det varme vand. Det kan dog blive endnu mere luksus, hvis man kan se et afsnit af sin yndlingsserie imens. I dag kan man få spejl Tv, som gør det nemt og diskret at integrere en Tv-skærm i badeværelset. På denne måde kan du nemt omdanne spejlet til et fjernsyn med et enkelt tryk på fjernbetjeningen. Så kan du også følge med i morgen-tv, mens du gør dig klar til arbejde om morgenen.

Rådfør dig med en ingeniør, inden du bygger nyt

Uanset om du vil inddrage it-løsninger i dit nye badeværelse eller ej, er det en god idé at rådføre dig med en ingeniør, inden du går i gang. Når du opfører et badeværelse på første sal, udsættes de eksisterende bjælker nemlig for en større belastning end tidligere. En ingeniør kan udføre statiske beregninger, der afslører, om det f.eks. er nødvendigt med forstærkning af gulvbjælker. Når du rådfører dig med en ingeniør som Calceku ApS, er du sikker på, at resultater bliver godt, og sikkerheden er i orden.

Related Post