Hvor kan jeg oprette en aktiesparekonto?

Du vil gerne oprette en aktiesparekonto? Fornuftigt. Med en aktiesparekonto betaler du kun 17% i skat, som gør det lettere for dig, at få en høj gevinst på dine investeringer. En af dine kommende muligheder i 2021 er en Nordnet aktiesparekonto. Vi ved ikke præcist, hvornår Nordnet lancerer deres aktiesparekonto, men vi ved, at de har stærke intentioner om at lancere den i 2021. Sådan en aktiesparekonto vil være tilgængelig for alle, som er kunde hos Nordnet, hvilket er gratis. Alle kan oprette sig, da de ikke tjener penge på medlemskab, men på gebyrer, som for eksempel kurtage. Kurtage er noget, som du betaler, når du skal købe eller sælge en investering, og derfor giver det også helt sig selv, at desto mindre du handler, desto mindre skal du betale i kurtageomkostninger, hvilket kan være en kæmpe fordel.

En langsigtet investeringsstrategi

Warren Buffett er en af de tyvende århundredes bedste investorer, og han mener, at en langsigtet investeringsstrategi er den bedste strategi, da man slipper for mange kurtageomkostninger, og man kommer ikke til at dumme sig med et for tidligt salg. Derudover kan man nyde godt af passiv indkomst gennem udbytte, uden at man skal bekymre sig for meget om det. En langsigtet investeringsstrategi er med det sagt en mere defensiv eller passiv strategi, hvor man investere i troen på langsigtet vækst.

Exchange Traded Fund (ETF)

Gennem en ETF – exchange traded fund – kan du diversificere dine investeringer hurtigt og nemt. Når du køber en ETF, så investerer du i et bredt portefølje med mange forskellige virksomheder – ofte inden for én sektor. Du tror altså på, at denne sektor er mere værd i fremtiden. Dette kan for eksempel være grøn energi, som er meget populært nu om dage.

Ved at investere i ETF’er slipper du også for at skulle bekymre dig om du har investeret i de rigtige virksomheder, da du blot vil følge flowet. Du vil både kunne få vindere og tabere i en ETF, men ofte får du flest vindere, da sektoren, som din ETF fokuserer på, er på vej frem ad og op i værdi. Du kan til enhver tid købe og sælge dine investeringer i ETF’er, men det er mest favorabelt at investere på lang sigt (3-5 år, hvis ikke mere). Hvis du investerer i ETF’er skal du nærmest ikke bekymre dig om noget, da de professionelle investorer, som administrerer dine ETF’er vil sørge for at vælge de virksomheder, som de mener, vil komme til at stige i fremtiden. Og med din aktiesparekonto på Nordnet sparer du samtidig massere af penge i skat, som yderligere kan bruges til at investere for.

Related Post