Hvad skal være på din hjemmeside?

Når man skal have lavet en hjemmeside, om det er en selv eller man skal have hjælp af en webdesign freelancer eller et marketingbureau. Så er det en god ide at gøre klar det som skal være på din hjemmeside, det kan være tekster, billeder, tanke om opsætning, have logo klar, have privatlivspolitik. Sørg for at du vælger et tema hvor du nemt selv kan redigere i, alt efter om det er en stor webshop eller en lille side til en lokal cykelbutik. Så kan der være stor forskel på hvilket system man skal vælge.

I footeren

Nede i bunden af din hjemmeside, skal du sørge for at have telefon nr, adresse, CVR nr, email, åbningstider, evt links til dine mest besøgte sider, eller en email opt in.

Header bar

Over din menulinje kan det være en at indsætte telefon nr og åbningstider, hvis det er det som din besøgende har mest brug for at information. Er det en webshop du har, så kan det være du skal gøre så det er 10% på deres første ordre.

Blog

Jo mere tekst indhold, guides, løsninger, hjælp, nyheder fra jeres forretning. Det kan være en god ide at arbejde med blog post, så der måske kommer 12 blogindlæg om året, så der kommer et pr måned.

Service sider

Du skal selvfølgelig sørge for at du fortæller hvad din forretning laver, med tilhørende info, evt booking eller event plugins. Om du sætter priser på eller ikke, så sørg for at have en kontakt formular på dine forskellige sider, så det er nemt for folk at skrive sig op.

Skal du have lavet en hjemmeside?

Hvis du er ude efter at få lavet en hjemmeside, så kan du kontakte Dinwebdesigner.dk som laver professionelle wordpress hjemmesider, med fokus på din virksomhed.

 

Related Post