Corona værnemidler til erhverv

I disse ustabile tider er det vigtigt at man tager hånd om ens arbejderes sundhed og beskytter dem bedst muligt mod at blive smittet med Corona.

Der er intet der tyder på at vi er færdige med denne sygdom lige foreløbig, så det handler om at investere i ens arbejderes sundhed langsigtet. Det er godt for bundlinjen, men det er naturligvis også bare det rigtige at gøre.

Læs med her for at få nogle gode råd til hvordan du tager hånd om dine arbejderes sundhed og beskytter dem bedst muligt mod Corona.

Det vigtige visir

Det er en god ide at investere i noget ordentligt udstyr, som kan beskytte dine ansatte bedst muligt mod Corona. Corona visir er for eksempel en god ide at investere i samt nogle gode mundbind. Vær sikker på at købe nok mundbind hjem, så dine arbejdere kan skifte dette med jævne mellemrum.

Det beskytter ikke nær så godt, hvis man er tvunget til at bruge det samme igen og igen. Og det kan desuden blot være uhygiejnisk på et rent generelt niveau.

Du kan ofte købe en hel del Coronavesir og mind hjem på en gang, hvilket er meget praktisk som virksomhed. Hav alle disse bind og vesir opbevaret et sted i din forretning, hvor dine ansatte har nem adgang til dem. På den måde kan de altid tage efter behov, når de har behov for det.

Det kan naturligvis være en smule dyrt at købe så mange bind og vesir hjem til dine ansatte. Men det er en god investering i deres sundhed og i deres nære og kæres helbred.

Det er vigtigt at tage ansvar som virksomhedsejer i disse ustabile tider og passe bedst muligt på sine ansatte. Det vil dine ansatte med garanti også sætte pris på og det kan gøre dem loyale overfor dig lang tid i fremtiden.

God rengøring mellem kundebesøg for bedre sundhed

Udover den generelle beskyttelse som mundbind og Coronavesir kan give, så er det også vigtigt at sørge for en rigtig god rengøring. Husk endelig at spritte af imellem hvert kundebesøg og tag alle overflader, som du har en mistanke om, at dine kunder har rørt ved.

Mange forretninger vælger også at opstille spritflasker ved deres indgange, som kunderne kan benytte. Det kan du også vælge at gøre. Du kan ikke tvinge dine kunder til at benytte spritten, men langt størstedelen af kunderne vil gøre, så længe de har nem adgang til det.

Husk endelig at tænke på hvor nem adgang dine ansatte og dine kunder har til ting som sprit og generelle rengøringsmidler. Jo nemmere det er at gøre rent og holde tingene hygiejniske, jo større sandsynlighed vil der også være for at det bliver gjort.

Related Post