Hvorfor vælge et lagerhotel til sin virksomhed?

Hvad er et lagerhotel?

Et lagerhotel har to betydninger. Det kan være et lager, hvor det er muligt at leje en plads til opbevaring af dine varer. Den anden betegnelse for det, er at det er et lagerhotel, som er pakkecenteret, som håndterer ordrerne til kunderne. Denne type lagerhotel er til virksomheder som har en webshop, hvor de outsourcer lagerstyringen, og samtidigt med er det også lagerhotellet, som står for fragt, forsendelse og returnering af ordrerne.

 

 

Hvad kan man bruge det til?

Hvis man har mangel på plads, kan man med fordel gøre brug af et lagerhotel. Men det er også relevant for virksomhedsejere, at anvende et lagerhotel, da det vil minimere faste omkostninger, der er ved at etablere et lager selv. Så hvis i som virksomhed i stedet investerer i et lagerhotel med pluk og pak, vil det især spare jer tid, så i kan bruge jeres ressourcer et andet sted, end på at varetage lagerstyring og pluk og pak. Hvis du eksempelvis sælger produkter som Neo noir tøj, kan de nemt og hurtigt pakke ordren og sende pakken afsted til rette vedkommende, så snart du modtager ordren i webshoppen.

 

 

Er der en fordel ved at bruge et lagerhotel?

Der er mange fordele. Lagerhotellet kan klare en masse opgaver for dig, som du tidligere har været nødsaget til at ordne selv. Derfor får du mere tid, til at ordne andre ting ved din webshop, når mange af de store administrative opgaver, som lagerstyring, kundeordrer og lagerstyring ordnes andetsteds. Som sagt kan det også være en fordel at outsource sit lager, så kunderne hurtigere modtager varerne de har bestilt. Men det er selvfølgelig altid en god ide, lige at kigge på situationen, og se hvorvidt denne løsning kan gavne virksomheden.

 

 

Related Post