Sådan kan du minimere svind i virksomheden

Som virksomhed, både store og små, er det vigtigt at forebygge svindel og bekæmpe tyveri, men også at der både føles trygt og sikkert for medarbejderne, men også på virksomhedens ejendele.

Sikkerhed af en virksomhed kan være en udfordring, og derfor kan det være en god idé at få hjælp udefra af professionelle som har ekspertise indenfor området. Hos yourcompany.dk vil du og din virksomhed blive hjulpet af konsulenter, med relevant baggrund fra enten politiet, forsikringsbranchen, eller efterretningstjenesterne.

 

yourCompany samarbejder med specialister i hele landet, og hvis området ligger udenfor deres kompetence, så er der stadig hjælp at hente.

 

Fordele ved at bruge yourCompany til outsourcing indenfor sikkerhed

yourCompany har rådgivere som sidder klar til at hjælpe jer, med fokus på de individuelle behov og ønsker. Sammen arbejder I på at finde en løsning som passer til netop din virksomhed. I forhold til den sikkerhedsløsning som i sammen vælger, kan der let tilpasses, hvis der sker nogle ændringer eller andre behov opstår.

 

For at minimere svind i en virksomhed, er der mange ting, som man kan gøre. Alt efter, hvilken virksomhed det drejer sig om, og hvad ønsker og behov er, kan man blandt andet bruge overvågning og GPS-tracking. Hvis virksomheden har dyrt værktøj, firmabiler, og f.eks. en byggeplads, så kan det være en fordel at bruge disse elementer.

 

En GPS-tracker kan være en stor fordel til firmabilerne, hvor der også kan ligge for mange tusinde kroners værktøj i værdi. Til byggepladsen, kan det være en fordel med overvågning, det samme gælder andre åbne områder som tilhører virksomheden. Overvågning kan være med til forhindre uvedkommende i at fuldføre deres ulovligheder.

 

Skab tryghed for både medarbejdere og kunder

Hvis uheldet er ude og der er sket et indbrud eller andre tyveri i virksomheden eller på tilhørende ejendele, så kan det både være problematisk for virksomheden, men det kan også gå udover kunderne. Dette kan både gøre noget ved driften i virksomheden, men også koste økonomisk, samt give utilfredse kunder.

 

Ved at skifte over til yourCompany kan virksomheden både gøres tryggere for de ansatte, men også for kunderne. På yourcompany.dk kan du læse meget mere om, hvilke områder virksomheden beskæftiger sig med for at mindske svind og tyveri blandt andet, men også andre fokusområder. Her kan du med fordel skrive til firmaet eller kontakte dem direkte på telefonen, sådan i sammen kan finde den optimale løsning til din virksomhed.

 

 

 

 

 

Related Post