Styrk sammenholdet på arbejdspladsen

God dynamik og sammenhold på en arbejdsplads, kan være alfa og omega for en arbejdsplads funktionalitet, men samtidig kan det være en svær ting at udfolde og gøre noget ved. Der er rigtig mange ting man kan gøre, men det er ikke alle ting der er lige effektive. En af de ting som man dog ved virker og både kan øge dynamikken, sammenholdet, men også være med til at øge arbejdsglæden, produktiviteten og en medarbejders levetid i virksomheden er teambuilding.

Ikke nok med teambuilding kan være et sjovt afbræk til selve arbejdet og være med til at man lærer sine kollegaer bedre at kende, så kan det faktisk være en ret effektiv investering for virksomheden, samtidig med det kan være en billig måde at opretholde den gode effektivitet eller endda forøge den.

Personalearrangementer kan også findes i mange varianter. Nogle virksomheder afholder kun sommerfest og julefrokost, men faktisk kan det være en god idé at afholde flere mindre og årlige arrangementer. Mange større virksomheder ved allerede dette og afholder derfor jævnligt virksomhedsarrangementer for deres medarbejdere, hvor de har et dedikeret beløb, som de hvert år skal bruge på dette.

 

Få gladere medarbejdere

 

Ikke nok med, at det kan gøre noget godt for virksomheden produktivitet, så kan det også være med til at øge medarbejdernes arbejdsglæde og sørge for, at det er sjovt at møde ind på arbejde og derved også formindske mange negative ting, en medarbejder kan opleve. Faktisk kan regelmæssig teambuilding f.eks. være med til at øge arbejdsglæden, formindske sygedage, stress perioder og sørge for medarbejderne bliver længere i deres stillinger, så man ikke skal ud at finde nye gode, dedikeret medarbejder til den ellers manglende plads

 

Teambuilding behøves ikke være kedeligt

 

Nogle tænker allerede ”åh nej” når man hører ordet teambuilding, men teambuilding er i dag meget mere end kedelige teambuilding opgaver, hvor man skal lave nogle kedelige øvelser. Hos Eventnu afholder de f.eks. kun anderledes teambuilding oplevelser for virksomheder, hvor de kommer rundt i byen og dyster mod hinanden, afholder kokkeskole arrangementer for personale og laver multi battle dystes, hvor medarbejderne skal dyste i forskellige discipliner som segway, lerdueskydning og tower battle. Her har man stor erfaring med at give medarbejderne, nogle sjove og anderledes teambuilding oplevelser for både store og små virksomheder, som gør at medarbejderne synes det er en sjov og anderledes ting og glæder sig til at være en del af arrangementet.

 

Related Post