Salg af guld kan ske lettere end du måske tror

Hvis du lader din opsparing stå på en bankkonto, så mister den stille og roligt sin værdi på grund af inflation.

Derfor giver det mest mening at investere sine opsparede penge på den ene eller anden måde, så de kan forøge deres værdi i stedet for langsomt at blive mindre værd.

Har du investeret i guld og ligget inde med det i længere tid, så kan det sagtens være et optimalt tidspunkt for salg af guld i øjeblikket.

I de senere år har guldprisen været relativ høj, når man ser på det historisk, hvilket sandsynligvis må tilskrives den usikkerheden omkring den økonomiske udvikling i verden.

For tiden er der dog en tendens til faldende guldpriser, som er en tilbøjelighed, der meget vel kan vise sig at fortsætte i en længere periode. Med dette til trods er dagens guldpriser om end på et forholdsvist højt niveau, og ønsker man den højeste pris for sit guld, kan nu være et optimalt tidspunkt, hvor man bør overveje et salg af guld.

Så derfor hvis ligger du inde med guld i den ene eller anden afskygning fx guldmønter eller guldsmykker, så er det en ganske god idé at komme forbi Sero Guld og få foretaget en værdi vurdering på dit guld med henblik på salg af guld.

Sælger man nu, opnår man en god, høj pris og får samtidig solgt sit guld inden guldpriserne kommer så langt ned at det ikke længere giver mening og ikke kan betale sig at sælge sit guld, hvilket ville være synd og skam.

 

Salg af guld

 

Hos Sero Guld kan du få lavet en gratis vurdering at dit guld og sælge det til gunstige markedspriser.

Priserne ved salg af guld, afhænger af dagsprisen samt den kvalitet og renhed, som guldet er i. Kvaliteten på guld måles traditionelt i karat, som er et mål for guldets renhed. Det opdeles på denne måde:

 

  • 8 karat = 33,3% rent guld
  • 14 karat = 58,5 % rent guld
  • 18 karat = 75% rent guld
  • 21 karat = 87,5% rent guld
  • 21,6 karat = 90% rent guld
  • 22 karat = 91,6 % rent guld
  • 24 karat = 99,9% rent guld

 

Sero Guld har alle de lovpligtige godkendelser fra myndighederne til at foretage både køb og salg af guld, og samtidig anvender de en handelsprocedure, som gør det sikkert, trygt og nemt.

 

Related Post