Det bliver fortsat nemmere at investere i digitale valutaer

Det er aldrig smart at lade penge stå på kontoen – specielt i disse dage, hvor der er negative renter i Danmark. Hvis du har 100.000 kr stående på din konto i et år, vil du i de fleste banker kommer til at betale 600 kr i negativ rente. Det er 600 kr for meget, for noget du burde få penge for at gøre. Af denne grund kan det være fordelagtigt at kigge ind i, hvor man kan investere sine penge.

Mange danskere kender allerede til aktier, fordi det længe har været nemt at købe og sælge dem på platforme som Nordnet og Saxo. Guld og sølv er også blevet muligt at handle online igennem platforme som eToro. Ædelmetaller er heldigvis noget, man kan købe og sælge både digitalt og fysisk. Problemet med digitale ædelmetaller er, at du ikke kan bruge dem. Du har et papir, hvor der står, hvad du ejer. Investerer du derimod i en digital valuta som Bitcoin, investerer du i det digitale guld. Det er digitalt som digitalt guld, men du kan rent faktisk også bruge det. Du kan bruge det ved at sende det til andre folk eller veksle til andre kryptovalutaer.

 

Det har i det sidste stykke tid været meget populært at veksle Bitcoin til Dogecoin. Dogecoin startede som et sjovt projekt i 2013, og i dag er det en af de største kryptovalutaer. Hvis du er interesseret i Dogecoin, kan du læse mere om Dogecoin. Denne kryptovaluta er en af de mest populære her for tiden – du bør derfor være særlig opmærksom på, om denne trend vil fortsætte i lang tid.

 

Tidligere var det desværre en meget besværlig proces at købe digitale valutaer i Danmark. I dag ser det helt anderledes ud. Man kan købe digitale valutaer og kryptovalutaer med MobilePay, kreditkort, Paypal og selvfølgelig bankoverførsel. For nogle år siden kunne man slet ikke købe hos danske forhandlere – der skulle man kigge efter platforme i udlandet. Der er intet galt med udenlandske platforme, men hvis man ønsker at købe eksempelvis Dogecoin med MobilePay, så bliver det et problem hos en udenlandsk børs eller platform.

 

Digitalevalutaer er noget, der forvirrer mange. Det behøver dog ikke at være så kompliceret. Langt de fleste platforme bruger mange penge på udvikling af deres platform, så det bliver så nemt som muligt for folk at komme i gang. Det giver god mening, fordi hvis du har nemmere ved at komme af med dine penge, så vil det alt andet lige betyde, at den pågældende platform tjener flere penge. Det er en win-win situation for begge parter (dig og platformen). Jo mere automatisk ting kører, jo billigere bliver det også at købe kryptovalutaer. Kan platformene få aftaler i hus med indløsere, så kan det også blive endnu billigere at købe med kreditkort – der lige nu er kendt for at være lig med høje gebyrer.

Related Post