Ny hjemmeside? Overvej denne billige løsning først

Mange forretninger ønsker at give deres hjemmesider en makeover, men det kan blive meget dyrt – specielt for små virksomheder. Som læser af denne blog er du måske indehaver af en mindre forretning med begrænsede midler, hvorfor en ny hjemmeside nok ikke er højest på listen. Hvis det er dig, så er denne artikel lige noget for dig. Vi kommer nemlig ind på, hvordan du relativt billigt kan få en professionel hjemmeside eller opgradere din nuværende.

Installer en gratis page builder til WordPress

Hvis du vælger at installere en page builder til WordPress, så kan du nemt og hurtigt få din hjemmeside til at se mere moderne og pæn ud. Hvis du ikke allerede ved, hvad en page builder er, så er det et slags program, hvor du kan trække elementer ind på din hjemmeside. Du ser altså, hvordan den kommer til at se ud med det samme. Dette er i modsætning til kode, hvor du rent faktisk skal kode det hele fra bunden. En page builder er derfor den perfekte løsning til dig, der ikke vil kode.

 

Der findes mange forskellige page builders til WordPress, men det bedste er nok Elementor Pro. Fordelen ved denne page builder er dog, at du kan få lov til at installere denne helt gratis og prøve den af. Du får dermed lov til at prøve systemet og finde ud af, om dette er noget for dig. Den begrænsede version af Elementor giver dig mulighed for at opsætte en fin hjemmeside med basale elementer på den. Skal du have noget mere avanceret, bør du opgradere.

 

En opgradering er ikke særlig dyr. Vælger du at opgradere, kan du slippe af med 49 USD om året for en licens til en enkelt side. Du har nok kun en enkelt hjemmeside, hvilket er perfekt. Har du dog flere hjemmesider, kan du købe et dyrere abonnement, hvor du får store rabatter.

 

Elementor Pro har mange funktioner, som Elementor Free ikke har. Mener du dog stadigvæk, at der mangler noget funktionalitet. Det kan være, at du har en meget specielt forretning, som Elementor ikke lige har udviklet funktionalitet til, så kan du finde ekstra plugins til Elementor. Disse plugins kan være gratis, men du skal nok regne med at betale lidt ekstra for dem.

 

Vælger du Elementor Pro med WordPress og et par ekstra plugins, kan du altså have en professionel hjemmeside for under 1000 kroner om året.

 

Forudsætninger

Der er selvfølgelig forudsætninger for ovenstående. Først og fremmest skal din hjemmeside køre på WordPress. Hvis du ikke har WordPress installeret, kan du hente det inde på denne side. Herefter skal du uploade filerne til din webhosting og følge installationen. De fleste webhosting kontrolpaneler har dog en funktion, hvor du kan installere WordPress på en nemmere måde.

Related Post