Musikindustrien og andre brancher du bør støtte, når corona er forbi

Covid-19 har været en forfærdelig oplevelse for mange. Der er flere, der har oplevet problemer med ensomhed, og der er mange, der har måtte se deres livsværk falde til jorden. Det har bestemt ikke været nemt, og det er desværre ikke helt forbi endnu. Men hvad kan du gøre for at hjælpe? Du kan støtte de brancher, der har haft det svært under corona – når altså du kan igen. Læs mere om det her.

 

Musikindustrien

Musikindustrien har især haft det hårdt under coronakrisen. Musikere har ikke haft muligheden for at holde deres koncerter, og de har derfor ikke haft mulighed for at indtjene de penge, de havde regnet med. Det kom især i takt med at forskellige festivaller blev lukket ned og forskellige koncerter blev aflyst. Der er også mange, der elsker at gå til koncerter, som har måttet se deres forventede koncerter lukke ned for næsen af dem. Du kan læse mere om musikindustrien på dette link. Du glæder dig måske og til, at du kan begynde at gå til koncert igen?

 

Restaurantindustrien

Flere restauranter har måttet lukke ned under coronakrisen. Der er også nogle, der har kunnet overleve på levering, og det er jo noget, du også kan støtte allerede nu. Men når det hele bliver normalt igen, så kan du begynde at gå på restaurant igen og støtte branchen. Det er trods alt én, alle holder af, for det er så hyggeligt at gå på café og restaurant og sidde og sludre med sine venner.

 

Frisører

Du har måske selv skulle sørge for at få klippet dit hår under coronakrisen. Måske det bagefter er på tide, at du sætter dig i frisørstolen og lade de professionelle udføre deres arbejde? Der er flere små frisører, der har måttet lukke ned eller som lige præcis har overlevet. Hvis du vil hjælpe de mindre butikker, så skal du finde en lille frisørsalon, du tænker, har haft det hårdt under coronakrisen. Det kan selvfølgelig være, at du også har ét sted, du altid plejer at gå hen, og så er det jo klart, hvis du gerne vil støtte dem.

 

Skønhedsklinikker

Der er også mange skønhedsklinikker, der har haft det hårdt under coronakrisen. Hvis du er én af dem, der holder af at få lagt negle eller bukket øjenvipperne, så kan du støtte skønhedsindustrien ved at tage på besøg på en klinik, når det hele er forbi. Det er også noget, hvor du gør noget godt for dig selv.

 

 

Related Post