Kryptovaluta er den nye IT-revolution- Sådan bliver du en del af den

Stadig flere er af den holdning, at kryptovaluta og blockchains er nogle af de største opfindelse i IT og teknologi i de seneste år. Det ser nemlig i stadig større grad ud til, at den nye teknologi kommer til at have indflydelse på finansverdenen såvel som sociale medier, serverplads og meget mere.

Start med dine interesser

Selv som interesseret teknologinørd kan det dog være svært at finde ud af, hvor man skal starte, hvis man gerne vil være en del af den nye IT-revolution. Der er da heller ikke noget entydigt svar, da det rette sted at starte i høj grad handler om dine interesser og evner. Hvis du er fascineret af finans og banker, kan du starte med at læse om stablecoins og de mange muligheder krypto har for at ændre og forbedre bankverdenen. Brænder du for klimaet, kan du i stedet med fordel læse om nogle af de mange forsøg på at gøre blockchains klimavenlige.

Køb kryptovaluta på en kryptovaluta handelsplatform

Der er med andre ord noget for enhver smag. Lige meget hvor du starter, vil du dog på et tidspunkt blive nødt til faktisk selv at eje nogle coins, hvilket du endelig kan gøre på et oplyst grundlag. Valget af en god og troværdig krypto handelsplatform er dog sin helt egen labyrint. Heldigvis er der igen nogle generelle principper, du med fordel kan lade guide dig.

 

Det første kendetegn ved en god kryptovaluta handelsplatform er, at du faktisk ejer de coins, du køber. Det kan måske lyde sært, men desværre er der alt for mange platforme, der forsøger at snyde sig til en del af den store kryptokage. I nogle tilfælde er det ganske enkelt svindlere. Der er dog også mange aktiehandels platform, der lader dig handle med krypto ved bare at udsætte dig for prissvingningerne, uden at lade dig eje de købte coins i din egen wallet, så du kan tage dem med derfra. De er altså praktisk talt låst, hvilket i de fleste tilfælde ikke er en særligt interessant måde at bruge kryptovaluta. Når det handler om valget at kryptovaluta handelsplatform er det altså vigtigt at læse det med småt.

Udvalg og pris- Som på ethvert andet marked

Derudover kan udvalget dog også have en stor betydning. Fordi krypto stadig er et nyt marked, er der ikke en altdominerende børslignende kryptovaluta handelsplatform med alle kryptovalutaer til rådighed. Dine interesser og hvad du ønsker at købe kan altså også ende med at have stor indflydelse på dit valg af kryptovaluta handelsplatform.

 

Det der i sidste ende gør udslaget for mange er dog gebyrerne. Heldigvis er kryptovaluta er forfriskende transparent marked, hvorfor du lynhurtigt kan finde alle de relevante gebyrer. Det gør det så meget nemmere at vælge den rette kryptovaluta handelsplatform.

Related Post