Over 12 mio. smil verden over

Du går på arbejde og stryger måske din skjorte inden du tager afsted. Du vælger højst sandsynligt heller ikke den mest forvaskede og støvede skjorte, men derimod en, du synes kan gå an. Du sætter også håret og fjerner lugten af kaffeånde. Du vil med andre ord gerne vise den bedste version af dig selv frem, og det gøres blandt andet ved at møde andre med et smil. Og når vi gør så meget ud af at gøre et godt indtryk, hvorfor så ikke arbejde på at have det flotteste smil. Det kan du få mere inspiration til herunder.

Du er firmaets ansigt udadtil

Om du møder folk fra andre firmaer eller om det primært er egne kollegaer, så møder man hinanden med et smil. Vi kan nok huske, at vi enten selv eller en bekendt har haft togskinner igennem ungdommen. Nogle havde måske gjort klogt i at få det dengang, men fik det ikke gjort, af den ene eller anden årsag. Man har sagt til sig selv, at det er for sent nu, idet det ikke passer ind i karrierelivet, at man i et par år skal gå rundt med en stor synlig tandbøjle. Den nye Invisalign teknology er opfundet til dig, der har fuld drøn på karrieren, men som gerne vil perfektionere det allerede prangende smil. Det smarte ved disse bøjler er, at de er nærmest usynlige, og man skal virkelig tæt på før man overhovedet kan ane bøjlen. Udover det er det muligt at tage bøjlen ud lige når det passer dig, det vil sige, at du sagtens kan spise alle dine livretter og børste dine tænder, og så tage bøjlen på igen.

Den hurtigste vej mod et pænere smil

Den smarte Invisalign teknology lader dig koncentrere dig om dit eget liv, og så skal den nok sørge for, du så hurtigt som muligt får det mest lige smil på arbejdspladsen. Gennemsnitligt varer en behandling 9-15 måneder, hvilket betyder, at langt de fleste vil kunne få et perfekt smil indenfor et halvandet år. Hjerneforskere fra Danmark har fastlåst, at smilet er den hurtigste vej til at få folks opmærksomhed. Så der er næsten ingen undskyldninger for, at det ikke skulle være dig, som træder ind i mødelokalet eller til jobsamtalen næste gang med det bredeste smil.

Related Post