Er det muligt at bruge vpn til netflix?

Der kan være flere årsager til at ønske at bruge en VPN til Netflix. Den slører din reelle lokation, hvilket både kan have en stor betydning for prisen for dit Netflix abonnement, og for hvilket udvalg af film og serier, du kan streame på Netflix. Netop derfor har Netflix også opsat geoblokader for at undgå brugen af VPN fra brugere. Brugen af VPN Netflix er dog stadig mulig ved hjælp af visse VPN-tjenester.

Hvilken VPN-tjeneste skal jeg bruge?

To af de bedste VPN-tjenester, du kan bruge til Netflix er NordVPN og ExpressVPN.

NordVPN har en verdensomspændende service med mere end 5000 servere spredt ud over diverse geografiske positioner. Det gør, at du kan opnå adgang til stort set alle markeder, Netflix opererer på.. Derudover tilbyder NordVPN lynhurtig streaming i høj kvalitet på op til 6 tilsluttede enheder ad gangen, samt en 30-dages tilfredshedsgaranti, så du kan få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds efter de første 30 dage.

ExpressVPN tilbyder også en lynhurtig forbindelse. Den har 3000 servere spredt i 90+ lande, så den er ikke helt så stor som NordVPN, men den burde stadig dække dit behov og mere til. Derudover tilbyder den opkobling af 5 enheder ad gangen, samt muligheden for at splitte din forbindelse, således, at VPN-forbindelsen kun bruges til Netflix, mens du kan benytte andre hjemmesider og apps fra den samme forbindelse, som du normalt bruger. ExpressVPN tilbyder også en tilfredshedsgaranti på 30 dage.

Kan det betale sig?

I 2020 var det billigste Netflix abonnement at finde i Tyrkiet. Her kostede det blot 15 kr. om måneden at være Netflix bruger. Modsat var Danmark et af de dyreste lande at have et Netflix abonnement, da det kostede 79 kr. om måneden, altså en forskel på 64 kr.

Et månedligt abonnement koster lige nu 75 kr. hos NordVPN, men der er penge at spare ved at tegne et årsabonnement, der skubber prisen ned i ca. 31 kr. om måneden. Har du et årsabonnement hos NordVPN og benytter det til at tegne et Netflix-abonnement i Tyrkiet, sparer du altså 33 kr. om måneden. Derudover får du fordele som muligheden for at tilgå det amerikanske Netflix-bibliotek, som har et hav af andre film og serier, end det danske. Ja, du kan faktisk tilgå præcis det Netflix-bibliotek du ønsker dig, og dermed få endnu mere ud af dit abonnement.

ExpressVPN har et månedligt abonnement til 82,5 kr. om måneden, samt et 15 måneders til 42,5 kr. om måneden. Så din bedste handel ser altså ud til at være et årligt NordVPN abonnement, samt et tyrkisk Netflix abonnement. Deler du dit NordVPN abonnement med andre, bliver besparelsen endnu større, op til 59 kr. om måneden ved 6 personer.

 

Related Post