Bedste ravlygter 2021

En af de mange ting, som danskerne har benyttet sig af i løbet af lockdown tiden, har været den danske natur. En del danskere har fundet ud af, hvor god naturen er herhjemme, og hvor mange hyggelige stunder man kan få derude.

Om man nyder at gå ture i skoven med familien, sin hund eller alene, eller måske elsker en fisktur, eller har fundet frem til at Stand up Paddle er det helt rigtige for netop dig, ja så er den danske natur vidunderlig. Du kan vælge lige den måde du ønsker at bruge naturen bedst på, men en måde som flere og flere har fundet frem til er Ravjagt. Så hvis du kunne tænke dig at læse mere om denne nye hobby du måske kunne få dig, så læs endelig med i de næste afsnit.

Er ravjagt en ny hobby for dig?

Flere og flere danskere har fundet frem til den skønne hobby ravjagt. Ravjagt går i al sin enkelthed ud på, at man tager ud og leder efter rav i strandkanten. Du kan lede efter rav alene, sammen med en kammerat, en bror, eller du kan eventuelt tage hele familien med.

Ravjagt er en måde for hele familien at være sammen på, og måske især børnene synes det er helt fantastisk at komme til stranden med deres forældre og lede efter rav. Det er en god måde for børnene at få en fed historie med hjem, og samtidig er det en god måde at bruge tid sammen som familie uden teknologi, Ipads og TV.

Det helt rigtige udstyr

Som overskriften siger, så er ravlygter et rigtig vigtigt element i ravjagt. Det er altså vigtigt at vide, hvilke lygter er de bedste, både for dig men også generelt. Der findes ufatteligt mange ravlygter, og det kan være en stor udfordring at vælge den helt rigtige. Derfor kan du læse om de forskellige ravlygter ved at trykke på dette link. Dette link kan hjælpe dig til at finde den helt rigtig ravlygte, og guide dig igennem de mange forhindringer, der kan være når man er ny i en ’sport’ eller en ’branche’.

Det kan eksempelvis være essentielt at vide, om du vil lede efter rav ved at være i vandet, i strandkanten eller måske begge dele. Dette er vigtigt når man skal afgøre ravlygtens ’keglestyrke’. Keglestyrken er et tal som angives fra 0 til 10 hvor 10 er kraftigst. Jo højere keglestyrke en Ravlygte har jo dybere kan den lyse i vandet og samtidig også længere på land. Keglestyrken beregner vi ud fra Ravlygtens effekt, keglebredde, keglelængde samt reflektorens udformning.

Prøv ravjagt af allerede i dag

Efter du har fulgt linket, og fundet den helt rigtige ravlygte for dig og dem du ønsker at lede efter rav med, ja så er det bare afsted. Ud og nyd naturen og hyg dig enten alene eller med dem, du holder af. Mangler du hjælp eller har du spørgsmål, ja så kan du også følge linket og få en hel masse viden om ravjagt og få svaret på de spørgsmål, du søger svar på.

 

 

Related Post