3 tips til at finde et billigt kontorlokale til din virksomhed

3 tips til at finde et billigt kontorlokale til din virksomhed

Når du har en ny virksomhed, kan det være, at du har brug for et lokale at være i.

 

Men det kan hurtigt blive dyrt at finde et godt sted til dig og din virksomhed. Og når det er en ny virksomhed, må udgifterne jo gerne være så lave som muligt. Her får du et par gode tips til at finde et billigt kontorlokale, hvor du kan komme billigt i gang.

 

Skal du lave en hjemmeside til din forretning, kan finde et billigt webhotel her. Husk også at købe domænenavn.

Lej et lokale af en anden virksomhed

Det første tip er, at du kan prøve at undersøge, om det kan lade sig gøre at leje et lokale billigt af en anden virksomhed.

 

Der er tit mange virksomheder, der har et lokale til overs i deres bygning, som de ikke lige bruger i øjeblikket. Derfor kan det jo være interessant for dem at få en indkomst i form af en husleje fra dig, i stedet for at lokalet bare står tomt. Det er værd at undersøge og spørge ind til i dit lokalmiljø.

Overvej at kontorfællesskab eller en flyverplads

Er det bare en enkeltmandsvirksomhed, du har, og er det bare dig selv, du skal finde en plads til, kan det også være, at du med fordel kan finde et kontorfællesskab, hvor du kan leje dig ind. Det kan også tit være en billig måde at få et sted at sidde med din virksomhed.

 

Det er ofte også endnu billigere at få en flyverplads, hvis du kan nøjes med det. På den måde har du ikke dit faste kontorbord men bare sikret en plads i fællesskabet, hver gang du kommer forbi. Det kan være godt for dig, der ikke nødvendigvis er på kontoret hver dag hele ugen.

Søg efter kontorhoteller med lave priser

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en god ide at søge efter kontorhoteller i din by, da det kan være, at du kan finde kontorhoteller, som du ellers ikke kendte til. Det kan dog være, at du skal et par sider ned på Google for at finde frem til dem, når du går i gang med at søge.

 

Men du kan være heldig at finde en privat udlejer, der er klar til at leje et kontor ud til dig for en god pris hver eneste måned.

Related Post