Tips til at starte en frisørsalon i 2020

Det er aldrig nemt at starte noget nyt op. Hvad end det er en butik eller en salon. Vil du gerne starte en frisørsalon op, er der flere ting, du bør overveje. For succes er ikke noget, man kommer sovende til. Ting som beliggenhed, priser, forskellige services og meget, meget mere er værd at overveje på forhånd. For den slags er altid vigtigt for kunderne. Se mere lige her!

Der er mange måder at erhverve nye kunder på

Hvis du går med planer om at åbne en frisørsalon, vil du naturligvis gerne have kunder. Er du helt ny i byen, er det måske ikke helt nemt. Så er det med at markedsføre dig. Her kan du for eksempel fremvise dine billige priser, færdigheder og den slags. Find inspiration hos www.salon-matin.dk. Man kan for eksempel få nogle reklamer på diverse sociale medier. På den måde er der flere, der ser, at der kommer en ny frisørsalon. Og så er det jo bare med at vise alt det gode ved din salon.

Der er rigtig mange frisørsaloner rundt omkring. Derfor er det vigtigt, at du har noget at tilbyde kunderne. Dog er Det naturligvis forskelligt, hvad kunderne er interesserede i. I langt de fleste tilfælde, er det prisen, der er førsteprioriteten. Samtidig er selve klipningen naturligvis også meget vigtig. Derudover kan ting som åbningstider også spille en stor rolle hos nogle. For eksempel dem, der får sent fri. Har du åbent om aftenen en gang imellem, er det jo rigtig fedt for dem. Så der er mange ting, du kan overveje.

Studerende elsker studierabat

Det er ikke nogen hemmelighed, at de fleste studerende ikke har det store budget. Er det muligt at spare 10 eller måske 15 procent som studerende, er det et kæmpe plus. På den måde får du uden tvivl nogle ekstra kunder. Især i de større byer, hvor der bor mange studerende. Rigtig mange frisørsaloner kører med studierabat, så det er klart værd at overveje. Dog er det vigtigste altid, at klipningen bliver, som kunden vil have. For det er jo det, der gør, at de vender tilbage igen.  

Related Post