Sådan får du hjælp til at finde nye medarbejdere til din virksomhed

Mange ejere af mindre virksomheder har sjældent tiden til selv at ansætte nye medarbejdere. Særligt, hvis der er tale om små virksomheder med kun et par enkelte ansatte, vil der typisk heller ikke være ressourcer nok til at have en stående, intern HR-afdeling.

 

Derfor er der mange ejerledere, der finder det fordelagtigt at indgå i et samarbejde med et rekrutteringsbureau, når de nye medarbejdere skal findes. Derved kan virksomheden undgå at have udgifter til en permanent HR-afdeling.

 

Der er ofte mange fordele ved at outsource arbejdet med at finde den rette medarbejder til et HR-bureau, som er specialiseret i rekruttering.

 

Derfor er det en god ide at få hjælp til HR-rekruttering

Typisk er det en rigtig god idé at få specialiseret hjælp til rekruttering af nye medarbejdere, hvis din virksomhed ikke er stor nok til at have sin egen interne HR-afdeling.

 

HR-jura og ansættelsesjura kan være meget komplekse og byde på et utal af udfordrende problemstillinger i forhold til den enkelte medarbejder. Derfor er det altid en fordel at sikre sig, at den bedst kvalificerede kandidat også er den, som ansættes til jobbet. Med andre ord, så har de færreste små virksomheder råd til at ansætte en medarbejder, som ikke bliver hængende i jobbet længe nok, eller som forårsager en ressourcekrævende personalesag.

 

Dette kan typisk blive til en dyr affære for den enkelte virksomhed, og derfor er det altid en fordel, hvis virksomheden får professionel hjælp i ansættelsesprocessen. Derved ville de forskellige problematiske situationer typisk kunne undgås helt fra begyndelsen.

 

Godt nok er specialiseret hjælp til HR-rekruttering en dyr omgang, men som ejerleder bør du snarere tænke på, hvor mange penge, din virksomhed kan spare, hvis du sørger for at ansætte den rette medarbejder fra start af.

 

Hvem tilbyder hjælp til rekruttering?

Nu om stunder leder flere virksomheder efter deres egne rekrutteringsspecialister ved at søge på internettet. Disse virksomhedsejere er ofte interesseret i at indgå i et længerevarende samarbejde med et HR-bureau, som kan varetage processen med at udarbejde jobopslag, screene for kvalificerede kandidater, samt rådgive omkring hele ansættelsesprocessen.

 

Således findes der mange rekrutteringshuse, som hjælper virksomheder med at finde deres drømmemedarbejdere, og som bedst kan findes på internettet. Det er heller ikke uvant, at virksomhederne bruger en karriereplatform så som LinkedIn til at finde deres nye medarbejdere.

 

Et af de mere populære HR-bureauer i Københavnsområdet er HRpeople.dk, som også tilbyder HR-rekruttering. Der findes også andre virksomheder, som tilbyder det samme. Fælles for disse virksomheder er, at de let kan findes på Google ved en simpel søgning.

 

Derudover er der også en række konsulenthuse så som Ballisager, som tilbyder hjælp til dels at få folk i arbejde men som også ofte kan facilitere match-making mellem personer og virksomheder.

 

Hvis du som virksomhedsejer søger hjælp på nettet til at finde din nye medarbejder, er der således mange muligheder.

Related Post