Business og de nye generationer

Hvordan vil du præsentere dig overfor de nye generationer?

Nu er det sommer og du har nok fundet sandalerne frem, men vil du så også pynte dem? Du kan faktisk bruge en neglelak uden kemi og endda en vegansk neglelak. Hvis du gerne vil være med på den grønne bølge og den grønne omstilling, så har du alligevel mulighed for at bruge mange produkter. Du kan finde mange flere miljøvenlige produkter inde på denne hjemmeside.

Hvis du som jeg er en midaldrende kvinde i business og IT branchen og ofte står for at skulle lave præsentationer foran et yngre publikum, så er det rart at kunne være præsentabel. Derfor er det lækkert at tage en neglelak uden kemi på sine tånegle for at udstråle noget overskud og glæde. Farver skaber liv, og det giver altid et godt indtryk. Vi går alt for meget i sort og hvidt herhjemme i Danmark, også i business og IT branchen, og det bliver nemt lidt kedeligt.

Hvilke generationer har der været de seneste 100 år?

Man bruger generations inddelinger til at inddele forbrugere, og således kan man målrette strategier i businessverdenen. Det er også meget brugbart, hvis man vil sælge noget indenfor IT branchen.

Her er en kort præsentation af de sidste mange generationer:

  • Den tabte generation. Generationen under 1. verdenskrig. Her tænker man især på de mange faldne.
  • Den store generation. Generationen, som blev voksne under mellemkrigstiden og anden verdenskrig.
  • Generation Silent. Det er præsident Bidens generation.
  • Generation Boomer. Det er den store efterkrigsgeneration. De ældre i dag. Blomsterbørnene, 68’erne og rødvinsgenerationen.
  • Generation X. De midaldrende i dag, 40-60 år. De forholder sig meget til de omkringliggende generationer. Den var også kaldet no-future generationen og gik for at være en noget opgivende generation.
  • Generation Millenial. Det er dem, som er i 30erne og 40erne i dag.
  • Generation Z. Det er Greta Thunbergs generation og dem, som er unge i dag.
  • Generation Alpha. Det er den nye generation. Meget hviler på deres skuldre.

Hvordan og hvorledes i det kommende århundrede

Ja, det bliver jo spændende og måske endda mere end spændende, hvordan det kommer til at gå for sig i det kommende århundrede. Det er en afgørende tid, som står foran os, og det er her at de nye generationer faktisk har den store og urimelige opgave at skulle redde verden.

Generation Alpha

Børn i dag er generation Alpha, og det er en meget stor generation. De er digitalt indfødte ligesom den forrige generation, Generation Z, men de er i høj grad dem, som risikerer at blive voksne og gamle i en fremtid, som er præget af klimaproblemer. De vil nok i høj grad bruge produkter, der er miljøvenlige og i det hele taget nedsætte deres forbrug markant for ikke at slide på miljøet og udlede CO2.

 

Related Post